Magnolia Bakery
Autors: Anothertravelguide.com0 ATSAUKSMES

Varētu teikt, ka amerikāņu virtuves vājā vieta ir labas konditorejas. Ja tādas ir, tad ierasti - franču. Magnolia Bakery šajā kopainā ir pilnīgs izņēmums, katrā ziņā te nav nekā no franču smalkmaizīšu rafinētības - tādas īstenas mājas plātsmaizes un kārtīgas kūkas bez detalizētiem izskaistinājumiem.
Pie letes uz maiņām jūs apkalpos gan pārdevēja, gan tikko miltus no rokām priekšautā notrausis konditors. Ceptuvē pārsvarā darbojas jauni cilvēki T-kreklos, džinsos, adītās cepurēs, kas daļēji nosedz trakus matu sakārtojumus, un patiesībā viss personāls atgādina jautru draugu kompāniju, kas mājas ballītē kopīgi sadomājuši sacensties kūku cepšanas mākslā. Visam šim jandāliņam var sekot līdzi un no gardā smilšu mīklas pīrāga vispirms nolasīt lielās kultivētās zilenes, baudīt kafiju, sajusties kā mājās un nobaudīt vēl fantastisku banānu pudiņu.
04/2011